Altid fri fragt Hurtig levering 21 dages fuld returret Etableret i 2009 Webshop + showroom
Dine indkøb00,00 DKK

0

Aktuel info

Kundeservice

Brug for hjælp, kontakt os på
Hverdage kl. 8.30 - 19.00
Lørdage og søndage kl. 10.00 - 16.00
info@internationaldesign.dk

ALTID FRI FRAGT


PERSONDATAPOLITIK

Cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk
registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren gen-
kendes, fx på et websted, ved næste besøg.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger
om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie
lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil,
der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk.
Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå
cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes "session cookies" – de
holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken.
"Session cookies" gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren.

Den anden type cookie kaldes "permanent cookie", og den gemmes som en tekstfil på
din computer i ca. en måned. En "permanent cookie" er med til, at vores server kan
genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website.

På Internationaldesign.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets
funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer slettes
cookies under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Generelt" ->
"Browserdata/Slet cookies".


Logstatistik
Logstatistik anvendes på Internationaldesign.dk og betyder at et statistiksystem opsamler
information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har
haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades.

På Internationaldesign.dk anvendes logstatistikken til at optimere websitet og dets funktionaliteter.


Dine personlige oplysninger
For at du kan foretage køb på Internationaldesign.dk, må du lade dig registrere med
følgende personlige oplysninger:

· Navn 

· Adresse 

· Telefonnummer

· E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne
levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Internationaldesign.dk og opbevares, jvf. krav
fra bogføringsloven, i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker
ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis,
hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige hos Internationaldesign.dk Henrik Paarup har adgang til de oplysninger
der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Internationaldesign.dk videregives eller sælges på ingen
måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Internationaldesign.dk har du altid ret til at gøre indsigelse
mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er
registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og
henvendelse i forbindelse hermed rettes til Internationaldesign.dk via e-mail
info@internationaldesign.dk eller via telefon 9787 1887


Kontakt
Hvis du har nogle spørgsmål til vores håndtering af dine personlige data, så må du
endelig ikke tøve med at kontakte os.