Altid fri fragt Hurtig levering Ordrer kan fortrydes til 15. januar 2018 Etableret i 2009 Webshop+showroom
Dine indkøb00,00 DKK

0

Aktuel info

Se det store udvalg i dækkeservietter fra LindDNA. Udført i genbrugslæder

Kundeservice

Brug for hjælp, kontakt os på
Hverdage kl. 8.30 - 19.00
Lørdage og søndage kl. 10.00 - 16.00
info@internationaldesign.dk

ALTID FRI FRAGT


PERSONDATAPOLITIK

Cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, f.eks. på et websted, ved næste besøg

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et netværk, f.eks. brugernavn til et login på et website. En cookie lages på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer

Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. den ene type kaldes "session cookies" - de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på webshoppen. "Session cookies" gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren

Den anden type cookie kaldes "permanent cookie", og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En "permanent cookie" er med til at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website

På Internationaldesign.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. I internet explorer slettes cookies under menu "Funktioner" > "Internetindstillinger" > "Generelt" > "Browserdata/Slet cookies"


Logstatistik
Logstatistik anvendes på Internationaldesign.dk og betyder at et statistiksystem opsamler information, som giver et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades

På Internationaldesign.dk anvendes logstatistikken til at optimere websitet og dets funktionaliteter


Dine personlige oplysninger
For at kunne foretage et køb på Internationaldesign.dk må du lade dig registrere med følgende oplysninger

-Navn
-Adresse
-Telefonnummer
-E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig

Personoplysningerne registreres hos Internationaldesign.dk og opbevares, jvf krav fra bogføringsloven, i fem år, hvorefter oplysningerne slettes

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcist om, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor

Den dataansvarlige hos Internationaldesign.dk Henrik Paarup har adgang til de oplysninger der registreres om dig

Vi opbevarer ikke og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret

Oplysninger afgivet til Internationaldesign.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger

Som registreret hos Internationaldesign.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Internationaldesign.dk via e-mail info@internationaldesign.dk eller via telefon 9787 1887


Kontakt
Hvis du har nogle spørgsmål til vores håndtering af dine personlige data, så må du endelig ikke tøve med at kontakte os.