ForsideProfilKontaktShowroomMærkerDesignereHandelsbetingelserPersondatapolitik
STOLE
BORDE
UDENDØRS
BELYSNING
DIVERSE
GAVEARTIKLER
GAVEKORT
MÆRKER
DESIGNERE
HANDELSBETINGELSER 

Nedenstående handelsbetingelser er gældende ved alle leverancer bestilt på webshoppen Internationaldesign.dk

Bestilling
Hos Internationaldesign.dk kan du bestille varer via vores webshop eller pr.
telefon på 9787 1887 (hverdage 8.30-19.00 og lørdage samt søndage 10.00-16.00)


Alle varer sendes til din adresse eller den leveringsadresse du alternativt angiver.
Du kan også vælge at få pakken leveret til nærmeste Postbutik, hvor du kan afhente den.
 
Du kan også købe varer ved at besøge vort showroom på adressen Nybovej 19
7500 Holstebro.

Hvis du har forespørgsler på varer, som ikke er på webshoppen, er du velkommen
til at kontakte os, og vi vil gøre vort ypperste for at skaffe disse varer hjem til dig.

Alle priser på webshoppen er inkl. moms og andre afgifter. Der kommer således
ikke yderligere omkostninger på din ordre.

Alle varer leveres fragtfrit over hele Danmark uanset købets størrelse.

Vi leverer til det øvrige Europa fragtfrit ved køb over kr. 1.950 (under kr. 1.950 pålægges
et fragtgebyr på kr. 96,50). 


Kunder udenfor EU (f.eks. Norge, Færøerne og Grønland)
Momsen trækkes automatisk ud af ordren, når du vælger leveringsland i forbindelse med ordreafgivelsen. Du afregner selv momsen ved de lokale skattemyndigheder. Herudover er der et lille fortoldningsgegyr (som oftest cirka 115 danske kroner), som du også selv afregner

Pris og betaling 
I denne webshop kan der bestilles varer online og betaling kan ske med
 
-Dankort
-VISA
-VISA-Dankort
-VISA Electron
-MasterCard
-American Express
-Maestro
-JCB Cards
-eDankort
-mobilepay
-Forbrugsforeningskort
-Via bankoverførsel efter nærmere aftale


Ved betaling med kreditkort bliver beløbet først trukket på din konto, når varerne er
afsendt fra vort lager.

De data, du oplyser i forbindelse med et onlinekøb er krypterede (SSL)
Det er altså kun Nets og udbyderen af betalingsplatformen, der kan læse dem.
 
Hverken Internationaldesign.dk eller andre har adgang til dine oplysninger.

Forsendelse
Uanset købets størrelse afsender vi din ordre fragtfrit, det vil sige at du aldrig
betaler fragt for din foresendelse.

Vi afsender varen med Postdanmark. Ved meget store forsendelser anvendes GLS
og fragtmænd.


Leveringstidspunkt 
Levering af varer fra Internationaldesign.dk anses for sket, når du som køber har fået
varen udleveret.

Leveringstiden er 1-2 hverdage, hvis varen er på lager og ellers står anført den omtrentlige
leveringstid. Hvis varen ikke er på lager modtager du manuelt samme dag som bestilling sker
nærmere information om leveringstid.

 
Du modtager efter købet en automatisk genereret ordrebekræftigelse
og hvis varen ikke er på lager modtager du samme dag som bestilling er sket
nøjagtig information om præcis leveringstidspunkt.


Risiko
Risikoen for varer købt i webshoppen Internationaldesign.dk overgår til dig som køber
på leveringstidspunktet. 



Reklamation 
Der er jævnfør købeloven 24 måneders reklamationsret på alle varer. Det betyder at du enten
kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller få afslag i prisen, afhængig af den
konkrete situation.

Forudsætning for reklamationsretten
er at fejl og mangler ikke er opstået som følge af forkert brug af det købte produkt.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.
 
Hvis der konstatereres en fejl på produktet returnerer vi de omkostninger du har haft
ved selve returneringen. Husk derfor at få kvittering ved afsendelsen af varen, så vi
kan tilbagebetale dine forsendelsesomkostninger.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at manglen eller fejlen er konstateret. Hvis der reklameres indenfor 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis du ønsker at reklamere
over et købt produkt, bedes du fremsende produktet til nedenstående adresse med tydelig angivelse af årsag til reklamationen.

Internationaldesign.dk
Hornshøjparken 47
7500 Holstebro


Forinden du sender et produkt retur bør du kontakte os pr. mail (info@internationaldesign.dk) eller telefon (9787 1887), således at der kan aftales nærmere omkring den konkrete situation.



Fortrydelsesret 
Webshoppen Internationaldesign.dk yder 21 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varerne. Ved alle produkter der returneres vil pengene blive refunderet, eller et nyt produkt vil blive afsendt til dig alt efter hvad der er aftalt.

Du kan til enhver tid rette henvendelse til os og få forlænget fortrydelsesfristen, hvis varen f.eks. skal bruges til gave.
 
Ved returnering har du som køber pligt til at returnere varen i samme stand, som den er modtaget og afholde de omkostninger, der er forbundet med returneringen af varen. 
 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Fortrydelse kan også ske ved at nægte modtagelse af varen, når den ankommer på din adresse kombineret med at du giver os besked pr. mail eller telefon

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales den fulde købesum til dig ved overførsel til din bankkonto. Beløbet er tilbage på din konto seneste 3 arbejdsdage efter vi har modtaget varen retur. Vi overfører beløbet til din bankkonto og det er derfor vigtigt at vi får oplyst din banks registreringsnummer og kontonummer. Husk altid at oplyse ordrenummer ved returnering af en vare.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale returfragten.

Varer hvor fortrydelsesretten anvendes sendes til

Internationaldesign.dk
Hornshøjparken 47
7500 Holstebro

Vedlæg venligst udfyldt standardfortrydelsesformular, som kan hentes ved at klikke her



Cokies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk
registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren gen-
kendes, fx på et websted, ved næste besøg.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger
om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie
lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil,
der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk.
Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå
cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes "session cookies" – de
holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken.
"Session cookies" gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren.

Den anden type cookie kaldes "permanent cookie", og den gemmes som en tekstfil på
din computer i ca. en måned. En "permanent cookie" er med til, at vores server kan
genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website.

På Internationaldesign.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets
funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer slettes
cookies under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Generelt" ->
"Browserdata/Slet cookies".


Logstatistik
Logstatistik anvendes på Internationaldesign.dk og betyder at et statistiksystem opsamler
information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har
haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades.

På Internationaldesign.dk anvendes logstatistikken til at optimere websitet og dets funktionaliteter.


Dine personlige oplysninger
For at du kan foretage køb på Internationaldesign.dk, må du lade dig registrere med
følgende personlige oplysninger:

· Navn 

· Adresse 

· Telefonnummer

· E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne
levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Internationaldesign.dk og opbevares, jvf. krav
fra bogføringsloven, i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker
ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis,
hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige hos Internationaldesign.dk Henrik Paarup har adgang til de oplysninger
der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Internationaldesign.dk videregives eller sælges på ingen
måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Internationaldesign.dk har du altid ret til at gøre indsigelse
mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er
registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og
henvendelse i forbindelse hermed rettes til Internationaldesign.dk via e-mail
info@internationaldesign.dk eller via telefon 9787 1887


Kontakt
Hvis du har nogle spørgsmål til vores håndtering af dine personlige data, så må du
endelig ikke tøve med at kontakte os.




















































































 

Du har 0 produkter i kurven
Total:
0,00 DKK
Vis kurv
Se udvalget af dækkeservietter i genbrugslæder fra LindDNA

Nyhedsmail
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud maks 1 gang om ugen. Din e-mail adresse bliver hos os
 
Internationaldesign.dk - Nybovej 19 - 7500 Holstebro - info@internationaldesign.dk